Thursday, February 11, 2010

Τεύχος 6

Καλή Χρονιά!

Μπήκαμε αισίως στο 2010!!! Μια χρονιά που σας εύχομαι ολόψυχα να είναι καλύτερη από κάθε άλλη. Μια χρονιά που θ’ αφήσει πίσω όλο τον πόνο και θα φέρει χαρά, ελπίδα και όνειρα για το μέλλον.

Πέρσι τέτοιο καιρό εφτά άτομα είχαν ένα κοινό όνειρο και πίστεψαν σ’ αυτό.
Πέρασε λοιπόν φίλες μου ένας χρόνος από τότε που αναλάβαμε να συνεχίσουμε την πορεία ενός συλλόγου με μεγάλη ιστορία και άξιους προκατόχους.
Το δικό μας όνειρο το μετατρέψαμε σε δύναμη κι αυτή η δύναμη έγινε δημιουργία. Το όνειρο μας το πίστεψε η κάθε μία από εσάς. Το προσπαθήσαμε, το παλέψαμε και με τις λίγες δυνατότητες που είχαμε καταφέραμε να είμαστε σήμερα εδώ.
Δυσκολίες υπήρξαν. Οι προσπάθειες μας για μαζικότερη συμμετοχή πολλές φορές σκόνταφτε. Όμως δεν τα βάλαμε κάτω γιατί πάντα θα υπάρχουν Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες, γι’ αυτό και μείς τους αγνοήσαμε και προχωρήσαμε προς την δική μας Ιθάκη. (στόχο)

Εμείς δεν σταματάμε εδώ. Με εφόδια την στήριξή σας, το ενδιαφέρον σας, την παρουσία σας και με έμπνευση τα πιο κάτω λόγια του Θεόκριτου βάζουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και συνεχίζουμε το όνειρο μας.

«Θάρρος, φίλε μου, μπορεί η αυριανή μέρα να σου είναι πιο ευνοϊκή. Όσο υπάρχει ζωή, υπάρχει και ελπίδα. Ο Δίας μας στέλνει πότε μια όμορφη ηλιόλουστη ημέρα και πότε μια άλλη με θύελλα και βροχή.» (Θεόκριτος)

Ο απολογισμός για μένα δεν είναι μία καταστατική υποχρέωση αλλά εφόδια για τα επόμενα όνειρα. Θυμάμαι τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μέσα από τις εκδηλώσεις μας το χρόνο που πέρασε και μαζεύω ενέργεια γι’ αυτές που έρχονται.
Γιορτή της γυναίκας, Καθαρή Δευτέρα, Πασχαλινό και Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, Δείπνο, 2 κινηματογραφικές ταινίες, παρουσίαση για την Μελίνα Μερκούρη και ο ετήσιος χορός είναι κάποιες υπέροχες μέρες που μοιραστήκαμε μαζί. Πιστεύω πως ίσως κάτι μικρό το πετύχαμε, αλλά βελτιωνόμαστε. Το σίγουρο είναι πως η αγάπη και η ανταπόκριση σας μας γεμίζει δύναμη αλλά και ευθύνες απέναντί σας.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την κάθε μία από εσάς για την υποστήριξη που μας παρείχατε.


Σας ευχαριστώ
Νικολίνα
(Τευχος 6)

* Θα συνεχίσουμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι πάντα με τη βοήθεια και τις δικές σας προτάσεις

1 comment:

  1. Προς το Blog σας

    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr

    ReplyDelete